Теоретико-практичний семінар для педагогів «Імідж сучасного дошкільного навчального закладу»

23.11. 2016 року у Херсонському ясла-садку №27 був проведений теоретико-практичний семінар для педагогів «Імідж сучасного дошкільного навчального закладу». Метою семінару було визначення проблем дошкільного навчального закладу та визначення пріоритетних шляхів їх усунення для створення позитивного іміджу ясла-садка.
Теоретична частина була представлена у вигляді презентації, де було розкрите значення поняття «імідж» та висвітленні основні чинники та причини, які необхідні для створення позитивного іміджу ясла-садка.
Практична частина семінару проходила в інтерактивній формі – «методичного колажу». Педагоги провели аналіз діяльності навчального закладу, визначили його найсильніші і найслабші сторони, намітили покрокові шляхи подальшого розвитку ясла-садка і склали портрет сучасного вихователя.
Підсумком семінару став не тільки складений методичний колаж направлений на підняття іміджу ДНЗ, а і активізація творчого пошуку педагогів і стимулювання бажання постійно працювати над створенням позитивного іміджу педагогічного колективу.

Кiлькiсть переглядiв: 187