Зустріч дошкільнят з нагоди Дня Захисника України

"Без будь-кого з нас Батьківщина може обійтися, але будь-хто з нас без Батьківщини – ніщо."

В.Сухомлинський

Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності — віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може бути громадянином.

Неабияке значення для виховання свідомого громадянина з дитинства є прищеплення шанобливого ставлення до героїв війни, ветеранів, до пам'яті про тих, хто загинув, захищаючи Вітчизну, поваги до воїнів — захисників кордонів Батьківщини.

У народі кажуть: «Добрий приклад — кращий за сто слів».

Втілюючи цей мудрий педагогічний прийом у життя, 13 жовтня 2015 року

у Херсонському яслах – садку № 27, з нагоди святкування до Дня захисника України , відбулася зустріч дошкільнят, їх батьків та колективу з головою Херсонського осередку Всеукраїнської громадської організації « Асоціація « Афганців Чорнобиля»» Гурківським В.В. та Президентом осередку воїнів АТО « Біла стріла» Панаховим В.В., які побажали всім присутнім мирного безхмарного неба, щасливого дитинства на рідній землі та заповіли дошкільнятам любити свою Батьківщину.

Вихованці Центру позашкільної освіти Дніпровського району подарували учасникам цього заходу невеличку концертну програму і стали прикладом для малюків у наслідуванні їхталанту та творчої майстерності.

Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має приклад дорослих, оскільки вони значно раніше переймають певне емоційно-позитивне ставлення, ніж починають засвоювати знання, тому

малята, познайомившись з гостями, зрозуміли , що звичайні люди, які їх оточують, є для них прикладом вміння любити і захищати свою Батьківщину і гідні до наслідування.

Тож і наші малюки, коли виростуть, стануть особистостями і справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 111