«Країна On – Line »

25.11.2014 року у Херсонському яслах – садку №27 відбувся відкритий захід, присвячений проекту «Країна On – Line ». На ньому були присутні методист управління освіти Н.М.Шаповал, завідувачі та вихователі дошкільних навчальних закладів міста. У рамках цієї зустрічі відбівся II етап благодійної акції «Небайдуже серце», де Центр матері і дитини отримав подарунки від дошкілля міста.

Гості мали можливість побувати на занятті з морально – етичної тематики у групі молодшого віку «Допоможемо звірятам до зими готуватися», на якому діти показали свої знання про осінні зміни у природі, вміння працювати у нетрадицйних художніх техніках з природнім матеріалом (горіховою шкарлупою,сухим листям, пір’ям). Малюки виявили своє співчутливе ставлення до тварин, ініціативність, бажання активно допомагати звірятам.

Ярмарок вразив гостей своєю наочністю, де відбився неповторний колорит українського побуту, традицій: гра на музичних інструментах, обряд «закосичення», запальний український гопак вирізнялися щирістю та зацікавленістю дітей.

Творчий підхід педагогічного колективу дитячого садка № 27 до проведення «Країни On – Line » не залишив байдужими всіх присутніх. Приємно було почути від колег теплі вігуки та отримати задоволення від відкритого спілкування.

Кiлькiсть переглядiв: 738